Published On: mie, Noi 5th, 2014

Razboiul continua. O vedeta din Braila a castigat custodia copilului insa decizia instantei este provizorie

Share This
Tags

lauretteLaurette si Mihai, fostul ei iubit, au dus o lupta crancena pentru custodia fetitei lor Serena. In cei sase ani in care au format un cuplu, Laurette si fostul ei iubit, Mihai Stefan, au mai avut neintelegeri, ba chiar s-au si separat de cateva ori.

Instanta i-a dat dreptate lui Laurette in cazul costudiei copilului, desi razboiul dintre ea si fostul ei iubit nu s-a terminat inca.

Judecatorii au stabilit provizoriu locuinta minorei la mama, dar Laurette a suferit si prima infrangere. Instanta a respins ca neintemeiata o noua cerere a vedetei care avea ca obiect completarea deciziei anterioare, si asa favorabila. La ultimul termen, de la jumatatea lunii octombrie, instanta a stabilit "provizoriu locuinta minorei la mama" si a obligat "reclamantul-parat la plata sumei de 7.000 lei catre parata-reclamanta reprezentand cheltuieli de judecata".

La acel moment, vestea ca isi poate creste in liniste fetita parea suficienta pentru Laurette. "Sunt fericita, m-a sunat avocata acum cateva minute si mi-a dat vestea cea buna. Mihai nu mai are program de vizita in acest moment, dar nu ii voi interzice sa vada fata in prezenta mea. Inca trebuie sa aflu daca pot sa ies din tara cu Serena Luce Maria, voi avea grija sa imi intreb avocata. Oricum, important pentru mine a fost sa castig fetita si sa fiu lasata in pace si sa nu ma mai stresez din cauza scandalurilor!",  marturisea Laurette pentru spynews.ro.

Scandalul dintre cei doi a izbucnit la jumatatea lunii august cand Laurette – aflata pe Coasta de Azur – a fost anuntata ca Mihai, barbatul cu care rupsese orice legatura de ceva vreme, a mers la Braila si, cu forta, a incercat sa o ia pe fetita lor din casa bunicilor, fiind nevoie de interventia Politiei pentru a-l linisti pe fostul iubit al mulatrei.

Comentarii

comentariu

About the Author

-