Published On: Soare, Noi 23rd, 2014

Razboi politic dupa dezvaluirea Infobraila: UNPR cere demisia liberalilor din fruntea administratiei locale. “Danaila si Nechita sa plece!”

Share This
Tags

Petrea Dorin netRazboi in politica braileana dupa intalnirea liderilor PSD si PNL, dezvaluita de Ziarul Infobraila: UNPR, partidul care sustine PSD atat in CLM cat si in CJ, cere demisia celor doi liberali din fruntea administratiei locale, viceprimarul Alexandru Danaila si vicepresedintele CJ Ovidiu Nechita.

Deputatul Dorin Petrea, vicepresedinte UNPR, a declarat pentru Infobraila ca "de saptamana viitoare" liberalii vor intra "cu adevarat" in opozitie, cerand demisia viceprimarului Alexandru Danaila si a vicepresedintelui CJ Ovidiu Nechita, ambii membri PNL.

"Sunt convins ca colegii din PSD s-au intalnit cu Boboc si Varga pentru a-i informa ca de saptamana viitoare vor intra in opozitie cu adevarat si la Braila. Colegii din PSD au transmis perfect mesajul pe care l-am primit din partea vicepremierului Oprea: sustinem PSD, ramanem la guvernare si ne face datoria fata de braileni. Avem majoritate PSD-UNPR, dar conduce o minoritate. De maine ne asteptam la demisiile viceprimarului Danaila si a vicelui CJ Nechita, trebuie sa plece", ne-a precizat Petrea.

Reamintim faptul ca liderii PNL si PSD s-au intalnit duminica dimineata, in jurul orei 11.00, intr-un restaurant din centrul Brailei, informatie publicata in exclusivitate de Infobraila. Primarul Aurel Simionescu – prim-vicepresedinte PSD Braila, deputatul PSD Mihai Tudose si senatorul PSD Ion Rotaru au stat la aceeasi masa cu liderul PNL Braila, senatorul Catalin Boboc, dar si cu deputatul liberal Vasile Varga, discutand, conform informatiilor obtinute de Infobraila, despre situatia de la Consiliul Judetean, aflat in blocaj dupa suspendarea din functia de presedinte CJ a lui Gheorghe Bunea Stancu.

Comentarii

comentariu

About the Author