Published On: Soare, Noi 2nd, 2014

Primul incident electoral: Un brailean a primit doua buletine de vot, stampilandu-le pe ambele! Doar un buletin a fost introdus in urna

Share This
Tags

scoala 24 cherceaPrimul incident electoral inregistrat in municipiul Braila. La sectia de votare nr.117, organizata la Scoala nr. 24 din cartierul Chercea, in jurul orei 09.30, un brailean a primit de la un membru al comisiei doua buletine de vot, a intrat in cabina de vot si le-a stampilat pe ambele.

La iesirea din cabina, barbatul a fost oprit cand a vrut sa introduca buletinele in urna. Presedintele sectiei de votare, Dinu Florentina, a decis sa inlocuiasca din comisie persoana care i-a inmanat alegatorului doua buletine de vot si a sesizat incidentul la BEJ.

"Un membru al comisiei a inmanat din greseala doua buletine de vot. Comisia a fost vigilenta, a vazut inainte de introducerea buletinelor in urna si am anulat un buletin. Ambele buletine erau stampilate. Doar unul a intrat in urna, erau stampilate identic", ne-a declarat presedintele sectiei de votare.

Comentarii

comentariu

About the Author