Published On: joi, Noi 6th, 2014

Premiera la Braila. Concert de muzica bluegrass vineri la Casa Tineretului

Share This
Tags

poster brailaVineri, 7 noiembrie  de la ora 19.00,  la Casa Tineretului  va  avea loc un eveniment cultural special si anume un concert de muzica bluegrass, gen muzical inrudit cu muzica country, mult apreciata si raspindita in S.U.A., sustinut de formatia  TUMBLING BONES .

Evenimentul este organizat de Ambasada S.U.A. la Bucuresti in parteneriat cu Consiliul Judetean Braila, Primaria Braila, Teatrul Maria Filotti si Centrul de Creatie.

Concertul face parte din programul American Music A broad si este un schimb cultural intre tari menit sa aduca pe scenele gazda, bogata contributie muzicala a Americii.

TUMBLING BONES va interpreta o combinatie de compozitiii originale si national traditionale ce se inspira din genul bluegrass, muzica country intertebelica si elemente din rock-end rollul contemporan cu care au crescut membrii formatiei.

Formatia s-a infiintat in toamna anului 2010, iar albumul lor de debut s-a clasat de la inceput printre primele pozitii din topul de specialitate.

Grupul ii are in componenta pe muzicienii:  Pete Winne (chitara, percutie cu piciorul , voce), Jake Hoffman (banjo, chitara bas verticala ), Kyle Morgan (compozitor si chitarist), Aaron  Jonah Lewis (violonist)  si a realizat numeroase turnee in Statele Unite, Irlanda , Germania, Elvetia si Marea Britanie. 

Comentarii

comentariu

About the Author

-