Published On: vin, Noi 28th, 2014

PNL, mesaj catre PSD: Puneti-l pe Mortu sef interimar la CJ si-l sustinem si noi! Mortu e consilier judetean PSD si fost sef al ISJ

Share This
Tags

Viorel Mortu PSDVineri, in cadrul unei conferinte de presa, consilierul judetean PNL Vasile Cortez a declarat ca profesorul Viorel Mortu, consilier judetean PSD si fost inspector scolar general, ar fi cea mai buna solutie pentru a ocupa fotoliul de presedinte interimar al Consiliului Judetean din partea PSD si ca liberalii l-ar sustine. Cortez a subliniat faptul ca PNL nu este de acord ca Ionel Avram, fost director economic al Concivia, firma controlata de Bunea Stancu, sa fie ales sef interimar la CJ.

Solutia lui Cortez este agreata de deputatul Vasile Varga, dar si de vicepresedintele CJ Ovidiu Nechita.

Reporter: Ati spus ceva foarte interesant de domnul Mortu, ca ar fi singura persoana din PSD care ar fi capabila sa conduca CJ. Daca va fi propus, il veti sustine? 

Ovidiu Nechita: "Cu siguranta da!"

Vasile Varga: "Da, daca vom ajunge acolo."

 

"Domnul Stancu trebuie sa inteleaga ca nu poate sa mearga la nesfarsit cu propunearea ca pe domnul Avram, fost director economic la Concivia, care a avut creionul si radiera in mana, sa il punem pe cea mai inalta functie din judetul Braila, cea de presedinte al CJ, fiind chiar si interimar. Cred ca asta e blocajul la care asistam astazi. Nu suntem de acord sa-i spunem lui domnul Avram: "Treci tu presedinte!", nu putem si nu e bine nici pentru presedintele Bunea Stancu. Nu suntem de acord cu aceasta chestiune. Sa inteleaga si conducerea Partidului Social Democrat foarte clar ca singurul om pe care eu il vad sa preia conducerea Consiliului Judetean, daca tin neaparat sa fie cei din PSD, este domnul profesor Mortu", a precizat liberalul Cortez.

Consilierul judetean PNL a mai adaugat faptul ca Viorel Mortu si Emilia Meirosu, consilieri judeteni PSD si cadre didactice, sunt singurele persoane "cu care se poate discuta".

Pana in prezent, propunerea PSD pentru a ocupa functia de vicepresedinte CJ cu atributii de presedinte a fost Ionel Avram, liderul consilierilor judeteni PSD. 

Comentarii

comentariu

About the Author