Published On: joi, Noi 20th, 2014

Petrea (UNPR) sterge pe jos cu Varga: Programul “Rabla” pentru politicieni

Share This
Tags

vasile vargaDeputatul Dorin Petrea, vicepresedinte UNPR, a lansat un atac extrem de dur la adresa deputatului liberal Vasile Varga, dupa ce acesta din urma a spus ca "niciunul dintre consilierii judeteni PP-DD care au trecut la UNPR nu au un loc de munca". Petrea l-a invitat pe Varga "sa citeasca putin Constitutia", mentionand atunci cand a dezvoltat subiectul ca ar trebui infiintat Programul "Rabla" pentru politicieni.

"Vreau sa ii transmit domnului Varga ca, desi este membru in Comisia Juridica, trebuie sa citeasca putin si Constitutia, unde e foarte clar ca orice cetatetan daca indeplineste anumite criterii minime poate fi candidat atat pentru Consiliul Local cat si pentru celelalte functii publice, politice, civile si militare. Cea mai mare parte dintre membri nostri sunt oameni integri, verticali, drepti, care isi tin promisiunile si care respecta ceea ce facem in cadrul partidului si in cadrul aliantei", a declarat UNPR-istul.

Petrea si-a continuat tirul de atacuri asupra liberalului Varga, spunand ca "ar trebui sa faca un pas in spate" si sa ii lase pe tinerii din PNL sa ia decizii: "Nu toti suntem rude cu domnul Varga si nici nu avem datorii morale sau financiare la dumnealui. Daca domnia sa are ceva de comentat sau de transmis la adresa UNPR ii recomand sa o faca in cadrul PNL. Daca acolo nu-l mai asculta nimeni, nu cred ca este problema noastra. Poate ar trebui sa facem Programul "Rabla" pentru politicienii din Braila si cei care nu mai au viitor, sustinere si idei sa ii lase pe tineri. In cadrul PNL sunt oameni tineri, pregatiti, e cazul domnilor Boboc, Nazare, Danaila, Nechita. Domnul Varga ar trebui sa isi vada de problemele din partid si apoi sa se uite catre ceilalti."

Deputatul UNPR a incheiat declaratia referitoare la Vasile Varga, afirmand ca liberalul a influentat pana acum decizia consilierilor locali sau judeteni "pe baza unor foloase materiale", daca crede ca poti fi ales local doar daca ai un loc de munca.

Comentarii

comentariu

About the Author