Published On: mar, Noi 11th, 2014

“Orasul meu, orasul tau” – concurs organizat de Biblioteca Judeteana pentru copiii braileni

Share This
Tags

afis orasul meu, orasul tauBiblioteca Judeteana "Panait Istrati" organizeaza in perioada 3 – 22 noiembrie 2014 la Sectia pentru copii. Ludoteca concursul de desene si compuneri cu tema "Orasul meu, orasul tau". Concursul face parte dintr-o serie de actiuni comune, ca urmare a unui parteneriat, cu Sectia pentru Copii si Tineret a Bibliotecii Judetene "George Baritiu" Brasov.

Copiii cu varsta cuprinsa intre 4 si 11 ani isi pot inscrie lucrarile la Ludoteca pana pe 22 noiembrie. Castigatorii vor fi desemnati in cadrul galei de premiere, care va avea loc marti, 25 noiembrie 2014, la ora 13.00. Cele mai reusite 30 de lucrari vor constitui cartea "Braila, orasul meu", care va fi donata bibliotecii brasovene.

Concursul pentru copii "Orasul meu, orasul tau" este organizat de Biblioteca Judeteana "Panait Istrati" Braila – Sectia pentru Copii. Ludoteca cu sediul in Piata Poligon nr. 4, Braila. Concursul se va desfasura conform prezentului Regulament, ale carui prevederi sunt obligatorii pentru toti participantii.

Concursul va avea doua sectiuni si anume desene si compuneri. Desenele vor fi in format A4, landscape. In aceasta perioada se vor putea inscrie in concurs creatiile celor mici, ultima lucrare fiind acceptata la data de 22 noiembrie, ora 16:00.

In data de 25 noiembrie, la ora 13:00, la sediul bibliotecii vom desemna castigatorii in cadrul galei de premiere, dupa cum urmeaza: premiul special pentru talent, premiul de popularitate – concurentul a carui lucrare va primi cele mai multe voturi prin optiunea Like, pe pagina de Facebook, va intra in posesia premiului, premii pentru fiecare sectiune. Premiile sunt oferite de Fundatia Mereu Aproape.

Concursul se adreseaza copiilor de gradinita si claselor I-IV, iar participarea se va face cu ajutorul cadrelor didactice si a parintilor. Prin urmare, pentru a participa la concurs, participantii trebuie: a aiba varsta cuprinsa intre 4 si 11 ani; sa fie autorii desenului prezentat; sa depuna lucrarea la sediul bibliotecii pana la data de 22 noiembrie insotita de datele de contact ale unui parinte: e-mail si numar de telefon.

 

 

Comentarii

comentariu

About the Author

-