Published On: vin, Noi 7th, 2014

O minora de 14 ani a fugit, sarind pe geam, dintr-un centru de tip familial

Share This
Tags

franghieO minora de 14 ani a fugit dintr-un centru de tip familial din orasul Insuratei, sarind pe fereastra camerei unde instructorul centrului stia ca aceasta doarme. Joi seara, la orele 22.05, instructorul de educatie a sesizat la Politie faptul ca Andreea Popirlan, minora institutionalizata, a fugit din unitate.

Instructorul a anuntat Politia dupa ce a auzit un zgomot de la fereastra camerei si, la scurt timp, motorul unui aututorism care a demarat in tromba de langa centru.

Fata nu se afla la prima escapada, fugind de mai multe ori din centrele unde a fost cazata de Directia Generala pentru Protectia Copilului.

Ultima oara cand a ales sa-si ia viata in dinti a fost ajutata de mai multi barbati, care au smuls grilajul metalic al unui geam de la parterul unui bloc, unde fata locuia. Atunci, Politia a gasit-o pe Andreea vagabondand pe strazile municipiului Braila.

Semnalmente: inaltime 160 cm, fata ovala, parul negru, tuns scurt, ochi caprui, ten masliniu, constitutie astenica, nu prezinta semne particulare.

La data plecarii din centru era imbracata cu pantaloni tip blue-jeans si geaca neagra.

Cea in cauza nu are asupra ei acte de identitate, nu sufera de boli psihice sau cronice si detine un telefon mobil, pe care il tine inchis.

Politistii braileni efectueaza activitati specifice in vederea gasirii minorei si incredintarii reprezentantilor legali.

Cine poate da relatii despre locul in care se afla aceasta este rugat sa anunte la cea mai apropiata unitate sau subunitate de politie, ori sa apeleze, gratuit, la numarul pentru urgente 112.

Comentarii

comentariu

About the Author

-