Published On: lun, Noi 24th, 2014

Noul PNL se autoincendiaza la Braila! Lider PDL: Liberalii sunt colegii nostri, fara vointa noastra! Ne asteapta o lupta grea

Share This
Tags

Danut LunguRazboi deschis in noul PNL. Dupa ce liderii PNL Catalin Boboc si Vasile Varga s-au intalnit cu liderii PSD, printre care si primarul Aurel Simionescu,  fara sa-l fi invitat la intrevedere si pe deputatul Alexandru Nazare, presedinte PDL pana la fuziune si in prezent co-presedinte PNL, liberalii proveniti din PDL sar la gatul colegilor de partid.

Dupa ce intalnirea PNL-PSD a fost facuta publica de Infobraila, prim-vicepresedintele PDL, fostul consilier judetean Danut Lungu, a lansat un atac atac extrem de dur la adresa colegilor din noul PNL, spunand ca "unii nu se dezmint": "Nu se mai poate continua asa! Nu conteaza cine castiga alegerile, ei se vor in continuare la butoane. Sforarii nu se dezmint".

"Din pacate, se pare ca ne asteapta o lupta grea, deoarece unii nu se dezmint, chiar daca azi sunt colegii nostri (fara vointa noastra). Cred ca orice inceput are si un sfarsit. A venit momentul sa se termine cu toate aranjametele acelora ce vor sa conduca orasul si judetul numai pentru interesele lor", a scris Lungu pe un site de socializare.

Reamintim faptul ca liderii PNL si PSD s-au intalnit duminica dimineata, in jurul orei 11.00, intr-un restaurant din centrul Brailei, informatie publicata in exclusivitate de Infobraila. Primarul Aurel Simionescu – prim-vicepresedinte PSD Braila, deputatul PSD Mihai Tudose si senatorul PSD Ion Rotaru au stat la aceeasi masa cu liderul PNL Braila, senatorul Catalin Boboc, dar si cu deputatul liberal Vasile Varga, discutand, conform informatiilor obtinute de Infobraila, despre situatia de la Consiliul Judetean, aflat in blocaj dupa suspendarea din functia de presedinte CJ a lui Gheorghe Bunea Stancu.

Comentarii

comentariu

About the Author