Published On: mar, Noi 11th, 2014

Nicolita pe lista unei echipe din Seria A. Braileanul poate da lovitura in aceasta iarna

Share This
Tags

Banel NicolitaLiber de contract inca din vara, braileanul Banel Nicolita isi cauta si astazi echipa. Fotbalistul se pare ca asteapta iarna pentru a da mare lovitura, mijlocasul aflandu-se pe lista unei echipe din seria A.

Conform site-ului napolitoday.it, braileanul in varsta de 29 de ani se paote relansa in aceasta iarna la echipa Napoi, acolo unde deja se afla pe lista de transferuri.

Echipa din seria A cauta un mijlocas dreapta pentru a-l inlocui pe Lorenzo Insigne care va lipsi cel putin 4 luni de pe teren.

Conform site-ului napolitoday, alaturi de Banel Nicolita, pe lista de stranferuri a italienilor se  mai afla si Simao Sabrosa (35 de ani), mexicanul Nery Castillo (30 de ani), polonezo-germanul Piotr Artur Trochowski (30 de ani), belgiano-marocanul Yassine El Ghanassy (24 de ani) si sarbul Aleksandar Lukovic (32 de ani).

Fotbalistul roman are un mare avantaj, acela ca poate face ambele faze ale jocului, Nicolita fiind cunoscut ca un fotbalist activ in atac, care face bine si faza defensiva.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

-