Published On: lun, Noi 24th, 2014

Nazare (PNL) reactioneaza dupa intalnirea PNL-PSD: Nu am fost invitat, dar oricum nu participam. Problemele de la CJ se rezolva la CJ, nu la cafenea

Share This
Tags

Alexandru NazareDeputatul Alexandru Nazare, co-presedinte PNL Braila, a declarat pentru Infobraila ca nu a fost invitat la intalnirea pe care celalalt co-presedinte PNL, senatorul Catalin Boboc, si deputatul liberal Vasile Varga au avut-o cu liderii PSD, precizand ca daca prima o asemenea invitatie nu o onora.

Parlamentarul a mai adaugat faptul ca a agreat impreuna cu Boboc si Varga ca nu se vor intalni cu social-democratii chiar cu o zi inainte de intrevederea PNL-PSD.

"Sunt foarte surprins tocmai pentru ca am agreat impreuna cu colegii mei ca nu ne intalnim cu PSD. De ieri (n.r. sambata), pana azi (n.r. duminica) eu n-am fost informat in niciun fel. Nu am fost informat ca s-a schimbat ceva. A fost opinia pe care am sustinut-o cu draga inima. Daca aceasta intalnire a avut loc exista niste motive temeinice, o sa le discutam in partid. Nu am fost invitat, dar nici daca eram invitat nu participam. Nu stiu daca astfel de intalniri rezolva problemele pe care le are Consiliul Judetean. Daca e ceva de discutat, sa discutam la Consiliul Judetean, nu la cafenea", a mentionat deputatul PNL, fost presedinte PDL Braila inainte de fuziune.

Reamintim faptul ca liderii PNL si PSD s-au intalnit duminica dimineata, in jurul orei 11.00, intr-un restaurant din centrul Brailei, informatie publicata in exclusivitate de Infobraila. Primarul Aurel Simionescu – prim-vicepresedinte PSD Braila, deputatul PSD Mihai Tudose si senatorul PSD Ion Rotaru au stat la aceeasi masa cu liderul PNL Braila, senatorul Catalin Boboc, dar si cu deputatul liberal Vasile Varga, discutand, conform informatiilor obtinute de Infobraila, despre situatia de la Consiliul Judetean, aflat in blocaj dupa suspendarea din functia de presedinte CJ a lui Gheorghe Bunea Stancu.

Comentarii

comentariu

About the Author