Published On: mie, Noi 19th, 2014

Nazare despre decizia ICCJ in cazul Stancu: Se inchide un capitol negru din istoria Brailei. Brailenii au dreptul la viitor

Share This
Tags

nazare cjDeputatul Alexandru Nazare, co-presedinte PNL Braila, considera ca decizia definitiva a Curtii Supreme cu privire la vinovatia lui Bunea Stancu in cazul incalcarii regimului juridic cu privire la conflictul de interese, inchide "unul dintre capitolele cele mai negre din istoria Brailei." 

"Iesirea rusinoasa a lui Gheorghe Bunea Stancu din administratia braileana reprezinta un prim pas spre iesirea Brailei din izolare. Destinul bun al Brailei a fost deturnat de la sensurile lui de o clica pastorita de Gheorghe Bunea Stancu, o grupare care nu a facut altceva decat sa tina Braila captiva in negura si bezna de dinainte de 1989. Brailenii merita cu mult mai mult. Brailenii au dreptul la viitor. Istoria renumita a Brailei le da acest drept. Braila are dreptul la investitii in economie, la cultura, la normalizarea vietii sociale", a precizat Nazare.

Reamintim faptul ca Inalta Curte de Casatie si Justitie a dat, marti, 18 noiembrie, verdictul final in dosarul "Sportul", unde seful suspendat al CJ Braila a fost acuzat de ANI ca si-a subcontractat contracte in valoare de 1,5 milioane de euro. Judecatorii Curtii Supreme au decis ca Bunea Stancu este vinovat de incalcarea regimului juridic privind conflictul de interese, urmand ca prefectul sa emita hotararea de revocare din functie a acestuia dupa ce primeste certificatul de grefa, transmis de ANI.

Comentarii

comentariu

About the Author