Published On: mie, Noi 5th, 2014

NAUCITOR Viceprimarul Danaila (PNL) explica esecul ACL Braila

Share This
Tags

Danaila AlexViceprimarul liberal Alexandru Danaila, presedintele Organizatiei Municipale PNL Braila, a explicat, marti seara, in emisiunea "Deschide Lumea" de la Realitatea TV Galati-Braila, esecul ACL Braila in turul I al prezidentialelor, cand Iohannis a obtinut un scor de 20,09%, in timp ce Ponta a fost votat de 51,54% dintre brailenii prezenti la urne.

Danaila a spus ca a considerat, alaturi de alti colegi, ca vor obtine un rezultat bun "indiferent de conditii", bazandu-se pe "carisma si modul in care s-a prezentat" candidatul Iohannis.

"Si eu si alti colegi am avut impresia ca lucrurile vor veni de la sine, ca Iohannis prin carisma sa, prin modul in care s-a prezentat, prin faptul ca este sustinut de ACL, va lua un rezultat bun indiferent de conditii. Se pare ca ne-am inselat. Eu simt ca acest rezultat ne va mobiliza, iar in turul II vom face tot ce este posibil pentru a indrepta acest rezultat, sa aratam celor de la nivel central, care vor face analizele, ca si Braila este un punct important pe harta partidelor de dreapta din Romania", a declarat liberalul Danaila, viceprimarul Brailei.

Liderul PNL Braila a mai adaugat faptul ca spera ca in turul II ACL Braila sa reuseasca sa mobilizeze mai multi braileni la vot, punandu-si speranta in cetatenii care in turul II nu au votat.

Alin CRISTEA

Comentarii

comentariu

About the Author