Published On: joi, Noi 6th, 2014

Mii de braileni asteapta ajutoarele comunitare. Cetatenii vor primi acasa cupoanele iar dupa 15 decembrie isi vor putea ridica alimentele

Share This
Tags

ajutoare_sociale_alimenteMii de braileni beneficiaza de ajutoare comunitare insa acestia nu vor putea sa isi ridice prea curand alimentele. Daca in anii trecuti oamenii stateau la cozi interminabile pentru a putea ridica alimentele, din acest an cei care beneficiaza de acest ajutor vor primi cupoane prin posta si vor fi chemati in ordine alfabetica pentru a-si lua ajutorul comunitar.

Anul trecut in Braila peste 12.000 de cetateni beneficiau de aceste ajutoare printre ei numarandu-se somerii, pensionarii cu venituri mici sau oamenii cu handicap.

Primarul Aurel Simionescu a precizat faptul ca din acest an cetatenii vor primi cupoane prin posta iar in momentul in care isi vor ridica pachetele acestia vor primi doua cuti cu alimentele, fara sa mai fie zarva din anii trecuti in care ramaneau fara ulei sau zahar.

"Au aparut cupoanele pentru alimente pe bani europeni. Continutul unui astfel de pachet va fi in 2 cuti si fiecare cetatean va primi cutiile respective. Fiecare cetatean primeste astfel de cupoane, in momentul cand vom avea alimentele, undeva intre 10-15 decembrie, dar nu e sigura nici aceasta data pentru ca sunt licitatii, contestatii. Dupa aceea in ordine alfabetica ii vom chema pe cetateni sa isi ridice alimentele. Cupoanele vin prin posta iar cetatenii vor primi 4 litri de ulei, 4 kg de zahar, 6 kg de faina, 6 kg de malai, 2 pungi cu paste fainoase, 8 cuti de carne de porc, 6 cuti de carne de vita si 10 cuti de conserve de pate de ficat. Nu vin produsele separat, uleiul separat, faina separata, vin un numar de pachete pentru cei care sunt pe lista", a declarat primarul Simionescu.

Distribuirea se face la Grupul Scolar Industrial “Constantin Brancoveanu”‘ situat in Calea Galati nr.366 si la Colegiul Tehnic “C.D. Nenitescu” (fostul liceu de chimie) situat pe Soseaua Buzaului nr.15.

Comentarii

comentariu

About the Author

-