Published On: Soare, Noi 2nd, 2014

Liderii ACL au votat! Nazare, Boboc si Varga: Vot pentru scoaterea Brailei din izolare, pentru o Romanie normala si pentru un cap de neamt cu suflet de roman

Share This
Tags

Nazare si Boboc

Liderii ACL Braila, parlamentarii Alexandru Nazare, Catalin Boboc si Vasile Varga, au votat de la primele ore ale diminetii.

Alexandru Nazare (PDL) pentru Infobraila: "Am votat pentru modernizarea Romaniei, pentru echilibru si pentru lucurul bine facut. Am votat de asemenea si pentru scoaterea Brailei din izolare. Toti brailenii trebuie sa se prezinte la urne, doar asa vom putea scoate judetul din izolarea la care a fost condamnat pe nedrept."

Catalin Boboc (PNL) pentru Infobraila: "Am votat pentru ce are nevoie Romania cel mai mult: normalitate. Am votat pentru o Romanie normala, condusa de oameni normali care nu ies zilnic la TV sa faca circ, oameni normali care isi fac treaba bine."

Vasile Varga (PNL) pentru Infobraila: "Am votat pentru o schimbare, pentru Romania lucrului bine facut. Am votat in colegiul meu pentru ca este obligatia mea civica. Am votat un cap de neamt cu un suflet de roman!"

Comentarii

comentariu

About the Author