Published On: joi, Noi 20th, 2014

Liceul Teoretic “Panait Cerna” gazda proiectului “Astazi virtual, maine real!”

Share This
Tags

liceul cerna* Evenimentul de promovare a conceptului de firma de exercitiu – Astazi virtual, maine real! *

Inspectoratul Scolar Judetean Braila va organiza vineri, 21 noiembrie 2014, Evenimentul de promovare a conceptului de firma de exercitiu Astazi virtual, maine real! in cadrul proiectului POSDRU „O cariera de succes prin practica, consiliere si orientare profesionala a tinerilor”, incepand cu ora 12,00 la sediul partenerului de proiect, Liceul Teoretic “Panait Cerna” Braila b-dul Dorobantilor nr. 311, Braila.

Domnul Manager de Proiect Constantin Gherghinoiu a precizat ca evenimentul face parte dintr-o campanie de promovare a conceptului de firma de exercitiu care se adreseaza in principal elevilor de la liceul partener din cadrul proiectului POSDRU „O cariera de succes prin practica, consiliere si orientare profesionala a tinerilor’’.

Firma de exercitiu este o metoda inovativa de invatare prin practica in care se simuleaza activitatile si procesele dintr-o firma reala, in scopul dezvoltarii spiritului antreprenorial al elevilor.

Domnul Inspector Scolar General Iulian Danielescu precizeaza ca temele care se vor dezbate la acest eveniment sunt:

-Scurta prezentare a proiectului cu accent pe A5 Activitate inovativa – firme de exercitiu

-Conceptul de firma de exercitiu.

-Sinteza a elementelor principale privind conceptul de FE

-Cum functioneaza cooperarea dintre firma reala si FE?

-Prezentari individuale ale firmelor partenere: S.C. TRANSMARIAN SRL, S.C. ADA MOTORS SRL, S.C. CELLULAR ONE SRL, S.C. FICZ-VIOLETA VICTORIŢA SRL.

-Clipuri promoţionale -  Prezentari ale unor firme de exerciţiu din Romania si Uniunea Europeana

-Povesti de succes. Bune practici

Proiectul „O cariera de succes prin practica, consiliere si orientare profesionala a tinerilor’’ este finantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 si este implementat de Inspectoratul Scolar Judetean Braila, in parteneriat cu Liceul Teoretic „Panait Cerna” Braila.

Comentarii

comentariu

About the Author

-