Published On: joi, Noi 13th, 2014

Liceenii braileni isi intalnesc idolii, la BookLand Evolution

Share This
Tags

liceeniJoi, 13 noiembrie 2014, liceenii din Braila prezenti la Conferintele practice BookLand Evolution vor avea oportunitatea sa se intalneasca cu Mihai Pop, Manager M&A, EY Romania, Carmen Sirbu, Asociat Crama Terente Braila, Alina Raileanu, Director, Scoala de Afaceri a Universitatii Danubius. Evenimentul se desfasoara in intervalul orar 15:00 – 17:00, la Biblioteca Judeteana ”Panait Istrati”. La sfarsitul fiecarei seri, liceenii vor avea sansa sa se inscrie in cursa pentru un loc gratuit in Tabara Coolturala BookLand, prin tragere la sorti in ultima zi a conferintelor.                                                              

Timp de 2 ore, tinerii le vor cunoaste povestile de succes si le vor putea adresa intrebari, descoperind astfel secretul succesului lor si ce a stat la temelia lui! Initiativa are ca scop dezvoltarea personala si profesionala a tinerilor, prin solutii practice si experiente reale de viata, urmare a implicarii invitatilor de exceptie, capabili sa inspire si sa motiveze.

BookLand Evolution le pune la dispozitie liceenilor inca o surpriza. Este vorba de platforma online www.inPractica.ro, prin care au acces la programe de practica, internship, traineeship, part-time jobs si voluntariat in companii sau organizatii din Romania. 

In 2011 BookLand a adus schimbarea in lumea cartii. A coborat-o din turnul de fildes si a adus-o in mijlocul oamenilor – in realitatea lor cotidiana si in spatiul lor de socializare si recreere – facand-o astfel mai accesibila si mai dezirabila. BookLand s-a lansat in cel mai mare mall din Bucuresti, printr-un targ de carte pilot. La cererea editurilor a continuat timp de 3 ani cu o caravana nationala de carte, activa 10 luni pe an, care a poposit in centrele comerciale, pietele si parcurile din peste 40 orase, devenind cea mai ampla manifestare culturala.

Lansarea librariei online www.book-land.ro a fost un pas firesc, oferind peste 30.000 de titluri de carte, e-books, audiobooks, muzica, film, jocuri, cadouri si birotica de la peste 200 furnizori.

Tabara Coolturala BookLand adresata tinerilor – cu 2 editii deja la activ – sub forma unui program de educatie alternativa si nonformala vizeaza stimularea competentelor de comunicare si creativitate.

Din 2014 avem noua misiune: de a le oferi gratuit tinerilor din intreaga tara instrumentele necesare dezvoltarii personale si profesionale. Vrem sa-i ajutam sa isi descopere talentele, sa acumuleze experiente, sa cunoasca profesionisti si sa invete lucruri noi pentru a-si putea modela viitorul. Conferintele practice pentru tineri BookLand Evolution se adreseaza tuturor liceenilor din 23 orase care au avut ocazia de a intalni 400 personalitati marcante.

Ca extensie pragmatica a conferintelor, inPractica.ro este o platforma GRATUITA in care tinerii pot gasi oportunitati de practica, internship-uri, traineeship-uri, part-time jobs si voluntariat, pentru a-si perfectiona abilitatile, a dobandi cunostinte practice si a-si defini obiectivele carieristice.

Comentarii

comentariu

About the Author

-