Published On: lun, Noi 10th, 2014

Liceenii braileni descopera secretul succesului, la BookLand Evolution

Share This
Tags

banner_800x600_marti5Marti, 11 noiembrie 2014, seria Conferintelor practice BookLand Evolution continua, aducandu-i pe liceenii din Braila fata in fata cu profesionisti consacrati, ale caror reusite ii pot incuraja si motiva in dezvoltarea personala si profesionala. Evenimentul se desfasoara in intervalul orar 15:00 – 17:00, la Biblioteca Judeteana ”Panait Istrati” iar intrarea este libera!

In cea de-a doua zi a Conferintelor practice, invitatii speciali sunt Corina Ciuraru , bibliotecar, Virgil Andronescu, poet si jurnalist si Adrian Stefan, actor. Timp de doua ore, tinerii le vor cunoaste povestile de succes si le vor putea adresa intrebari, descoperind astfel secretul succesului lor si ce a stat la temelia lui!                                                                                   

BookLand Evolution le pune la dispozitie liceenilor inca o surpriza: este vorba de platforma online www.inPractica.ro, prin care au acces la programe de practica, internship, traineeship, part-time jobs si voluntariat in companii sau organizatii din Romania. 

BookLand a luat nastere in 2011 ca prim targ urban de carte la mall. S-a dezvoltat rapid intr-o caravana nationala, vizitand in 3 ani peste 40 orase si fiind activ aproape 700 zile. Libraria online www.book-land.ro si Tabara Coolturala BookLand au devenit extensii naturale ale brandului, iar seria de Conferinte practice pentru tineri BookLand Evolution si site-ul www.inPractica.ro ii completeaza abordarea social-educationala asumata.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

-