Published On: Soare, Noi 23rd, 2014

La pas spre Europa! HC Dunarea s-a calificat in optimile Cupei EHF dupa ce a castigat la scor ambele manse cu Alavarium

Share This
Tags

HC Dunarea ehfDunarea Braila a obtinut duminica o calificare en-fanfare in optimile Cupei EHF! Brailencele s-au calificat dupa ce au castigat ambele manse cu campioana Portugaliei, Alavarium.

Daca in meciul de sambata diferenta dupa 60 de minute era de 19 goluri, duminica elevele Alexandrinei Soare nu au mai fortat prea mult insa s-au impus tot la o diferenta mare si anume de 12 goluri.

Ca si in primul meci HC Dunarea a dictat ritmul partidei si s-a distantat de adversara inca din primele 10 minute de joc cand au marcat trei goluri consecutive, 8-4.

Cu portarii din nou in mana buna, dar si cu o apararea ca la carte brailencele aveau la pauza un avans de 11 goluri, tabela aratand dupa 30 de minute de joc 21-10.

In partea a doua a meciului brailencele au avut o cadere in joc adversarele marcand 5 goluri consectiv insa fara sanse prea mari sa se apropie pe tabela, 25-16 minutul 41.

Cu un joc perfect pe contraatac si faza a doua, HC Dunarea a facut din nou spectacol pe final de meci, castigand si cea de-a doua partida in fata campioanei din Portugalia, 34-22.

Pentru Dunarea Braila cele mai multe goluri au fost marcate de Safta – 8, urmata de Czeczi – 7 si Marchidanu – 5, in timp ce de la gazde cea mai buna marcatoare a fost Ferreira Lopez, care a inscris jumatate din golurile echipei sale – 11.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

-