Published On: joi, Noi 13th, 2014

JENANT! Varga: Daca eram in oras cu Boboc cand a venit Tariceanu… Boboc: Eu n-as fi mers! Varga: Eu ma duceam!

Share This
Tags

varga1Situatie jenanta in timpul unei conferinte de presa PNL Braila. Discutand despre participarea unui membru PNL la evenimentul organizat de PLR Braila pe data de 9 octombrie, la Filarmonica "Lyra", cu ocazia vizitei electorale a lui Calin Popescu Tariceanu, deputatul liberal Vasile Varga a vrut sa spuna ca daca se afla in oras cu liderul liberalilor braileni, senatorul Catalin Boboc, ar fi mers impreuna sa il vada pe fostul premier, insa a fost oprit de Boboc.

"Daca am fi fost in oras amandoi (n.r. Vasile Varga si Catalin Boboc) ….", a zis Varga, moment in care a fost intrerupt de Boboc, seful Comisiei Juridice din Senat, care a precizat ca el nu ar fi mers la evenimentul organizat cu ocazia vizitei lui Tariceanu: "Eu n-as fi mers!"

Cu toate acestea, Vasile Varga si-a continuat zicerea, afirmand ca s-ar fi dus sa il intalneasca pe Calin Popescu Tariceanu, insa excluzandu-l pe Boboc din propozitie: "Eu ma duceam fara sa fac nimic. Sa ma uit!"

Inainte de a spune ca ar fi participat la evenimentul PLR Braila, Varga a precizat ca are "o relatie de prietenie de multi ani de zile" cu fostul lider PNL, Calin Popescu Tariceanu.

Alin CRISTEA

Comentarii

comentariu

About the Author