Published On: mar, Noi 4th, 2014

Iohannis vine la Braila. Vizita a impartit ACL: Doua evenimente pe Facebook, unul al PDL si unul al PNL

Share This
Tags

iohannis pdl

Vineri, 7 noiembrie 2014, Klaus Iohannis, candidatul ACL la prezidentiale, vine la Braila, urmand sa se intalneasca cu membrii noului PNL, dar si cu simpatizantii, pe Esplanada. Dupa scorul slab obtinut de ACL Braila pentru Iohannis (20,09%) si dupa acuzatiile neoficiale ale democrat-liberalilor despre "jocul la doua capete" al colegilor liberali, nici in social media Dreapta braileana nu pare sa gaseasca un drum comun.

iohannis pnlDesi, in mod normal, democrat-liberalii si liberalii sunt membri ai aceluiasi partid, vizita lui Klaus Iohannis a adancit prapastia care strabate ACL Braila. Pe Facebook au fost create doua evenimente distincte, insa cu aceeasi tema: vizita contracandidatului lui Ponta, unul creat de PDL si unul de PNL, in aceasta ordine si din punct de vedere cronologic.

Evenimentul PDL: "Klaus Iohannis vine la Braila. Vineri, 7 noiembrie 2014, incepand cu orele 15, sunteti invitati pe Esplanada, la o intalnire cu Klaus Iohannis, candidatul dreptei in turul doi al alegerilor prezidentiale din 16 noiembrie 2014."

Evenimentul PNL: "Klaus Iohannis la Braila. Vineri, ora 15.00 pe Esplanada Dunarii."

 

Comentarii

comentariu

About the Author

-