Published On: vin, Noi 7th, 2014

Iohannis la Braila. Nazare l-a torpilat pe Stancu: A pus stapanire pe acest oras si nu mai vrea sa ii dea drumul!

Share This
Tags

Nazare mitingVizita la Braila a candidatului ACL la functia suprema in stat, Klaus Iohannis, a fost un prilej pentru deputatul democrat-liberal Alexandru Nazare de a-l ataca pe presedintele suspendat al CJ, Gheorghe Bunea Stancu. 

Pe scena de pe Esplanada, in fata a peste 2.000 de braileni, Nazare a comparat Sibiul cu Braila, spunand ca daca orasul din Ardeal a avut un lider "corect, care a muncit pentru cetateni", pe malul Dunarii, liderul "s-a gandit doar la el si la clica lui". Deputatul a facut referire la social-democratul Gheorghe Bunea Stancu.

"Noi am avut un om care s-a gandit doar la el. Am avut un om care s-a gandit doar la clica lui. Bunea Stancu a pus stapanire pe acest oras si nu mai vrea sa ii dea drumul. Impreuna sa starpim acest narav ca sa schimbam Braila", a spus Nazare.

La mitingul organizat de ACL Braila pe Esplanada au participat peste 2.000 de braileni, conform surselor din cadrul Jandarmeriei, in timp ce democrat-liberalii sustin ca au fost peste 3.000 de membri si simpatizanti.

Comentarii

comentariu

About the Author