Published On: mie, Noi 5th, 2014

In plina zi, o braileanca a fost jefuita pe strada. Femeia a ajuns la spital dupa ce i-au fost smulsi din urechi cerceii

Share This
Tags

talhar cerceiO braileanca in varsta de 66 de ani a ajuns la spital dupa ce un tanar i-a smuls cerceii de la urechi provocandu-i leziunii grave la una dintre urechi.

In fapt, la data de 1 noiembrie,  in jurul orelor 10:30, un brailean a reclamat la Politie faptul ca mama lui, C.Jenica in varsta de 66 de ani, cu acelasi domiciliu, a fost victima unei talharii.

Politisti din cadrul Biroului de Investigatii Criminale au continuat cercetarile intr-o cauza privind o talharie inregistrata cu autori necunoscuti si l-au identificat pe M.Alexandru in varsta de 19 ani, din municipiul Braila.

Din cercetarile politistilor a reiesit ca femeii, in timp ce se deplasa pe strada Arcului, din municipiu, i-ar fi fost sustrasi de la urechi, prin smulgere, cerceii din aur de catre tanarul in cauza, care, dupa comiterea faptei, ar fi fugit.

In urma smulgerii cerceilor, femeii i-au fost produse leziuni la una dintre urechi, pentru care a necesitat un numar de 7-9 zile de ingrijiri medicale.

Cerceii, estimati la valoarea aproximativa de 1.000 de lei, au fost recuperati si restituiti victimei.

In urma probatoriului administrat de politisti, Parchetul de pe langa Judecatoria Braila a dispus continuarea urmaririi penale fata de brailean, care a fost retinut pe baza de ordonanta, pe o perioada de 24 de ore, pentru comiterea infractiunii de talharie.

Astazi va fi prezentat instantei de judecata, cu propunere de arestare preventiva.

Comentarii

comentariu

About the Author

-