Published On: joi, Noi 13th, 2014

In aceasta seara, pe Realitatea TV Galati-Braila, ora 18.30: CONFRUNTAREA ANULUI. Tudose si Dragomir vs. Boboc si Nazare la DEZBATEREA BRAILEI, IN DIRECT

Share This
Tags

dezbatere final12Vineri, incepand cu ora 18.30, timp de 90 de minute, patru parlamentari braileni, respectiv Mihai Tudose (PSD), Marian Dragomir (PSD), Catalin Boboc (PNL) si Alexandru Nazare (PDL), se vor confrunta intr-o dezbatere televizata, in direct.

"Dezbaterea Brailei" este o premiera pentru mass-media locala, un format profesionist de televiziune menit sa le dea brailenilor posibilitatea extragerii informatiilor necesare pentru un vot avizat in turul al-II-lea al Alegerilor Prezidentiale.

Realitatea TV Galati-Braila si Ziarul Infobraila sustin importanta informarii cetatenilor cu privire la viziunea candidatilor Victor Ponta si Klaus Iohannis in ceea ce priveste politica economica si sociala, politica externa si siguranta nationala, dezvoltarea institutiilor politice si a statului de drept si viziunea prezidentiala de dezvoltare a Romaniei in urmatorii 5 ani.

Deoarece, la nivel local, senatorii si deputatii sunt singurii alesi care interactioneaza direct sau indirect cu Presedintele Romaniei, ba mai mult decat atat, Parlamentul este institutia care are dreptul constitutional de a il suspenda din functie in cazul incalcarii grave a legii fundamentale a statului, in scopul eficientizarii dezbaterii, invitatia a fost adresata parlamentarilor.

Realitatea TV Galati-Braila si Ziarul Infobraila va asigura ca obiectivitatea si echidistanta vor guverna moderarea dezbaterii. Cei 4 parlamentari vor raspunde intrebarilor jurnalistului Alin Cristea, redactor-sef al Ziarului Infobraila.

Vineri, ora 18.30, Realitatea TV Galati-Braila: DEZBATEREA BRAILEI: Ponta sau Iohannis?

Comentarii

comentariu

About the Author

-