Published On: mar, Noi 4th, 2014

HC Dunarea joaca duminica ultimul meci din tur in Polivalenta din Braila

Share This
Tags

HC Dunarea echipaDupa ce in etapa trecuta elevele Alexandrinei Soare au pierdut in ultima secunda partida de la Roman, dupa un joc de infarct, duminica echipa locala de handbal disputa ultimul meci din turul sezonului competitional, pe teren propriu.

Ultima partida din sala Danubius este impotriva echipei HCM Ramnicu Valcea, grupare care ocupa in acest moment locul 10 cu un total de 11 puncte. La Valcea joaca din acest an o fost componenta a Dunarii Braila si anume Andreea Adespii, aceasta fiind si una dintre principalele marcatoare ale echipei de pe malul Oltului.

Partida dintre HC Dunarea si HCM Ramnicu Valcea va incepe la orele 11.00 si va fi arbitrat de cuplul Doana/Gociu.

Dupa trei infrangeri consecutive HC Dunarea este obligata la victorie mai ales ca in Polivalenta din Braila s-a instalat linistea de cateva etape, suporterii braileni fiind nemultumiti de evolutia echipei si de rezultatele inregistrate.  

Etapa a XII-a din cadrul Ligii Nationale de handbal feminin incepe miercuri, 5 noiembrie cu meciul dintre CSM Unirea Slobozia si campioana HCM Baia Mare. Federatia Romana de Handbal a programat alte 6 partide din aceasta etapa pentru duminica, 9 noiembrie.

Echipa care a bucurat iubitorii de handbal, SCM Craiova va intalni Universitarea Neptun Constanta. Ambele echipe vin dupa victorii importante, SCM Craiova intorcand scorul in partida cu Cetate Deva iar echipa de pe malul marii invingand acasa "U" Alexandrion Cluj.

Una dintre echipele cu pretentii la titlul de campioana, CSM Bucutesti va avea un meci facil intalnid in aceasta etapa singura grupare care nu are niciun punct si anume SC Muresul Tg. Mures.

Unul dintre cele mai interesante meciuri din aceasta etapa se joaca la Zalau, acolo unde echipa selectionerului Gheorghe Tadici va intalni HCM Roman.

"U" Alexandrion Cluj, echipa cu doar doua victorii in acest sezon competional va intalni acasa una dintre pretendentele la titlu si anume Corona Brasov. Daca studentele vin dupa infrangerea rusinoasa de la malul marii Corona Brasov vine dupa victoria la scor in fata celor de la Slobozia.

Mi 05.11-16:45 CSM Unirea Slobozia-HCM Baia Mare-DigiSport     

Arbitri: T.Dobre(B)/M.Potarniche(B)   

Du 09.11-SC Muresul Tg Mures-CSM Bucuresti

Arbitri: A.Constantin(BV)/P.Iacob(BV)

Du 09.11-11:00 HC Dunarea Braila-HCM Rm Valcea

Arbitri: G.Doana(B)/A.Gociu(B)

Du 09.11-11:00 HC Zalau-HCM Roman

Arbitri: G.Badiu(CJ)/I.Barbu(CJ)

Du 09.11-15:15 U Alexandrion Cluj-ASC Corona 2010 Brasov – DigiSport

Arbitri: M.Danulet(VL)/M.Iordache(VL)

Du 09.11-SCM Craiova-Universitatea Neptun Constanta

Arbitri: I.Barbu(B)/A.Manafu(B)

Du 09.11- 11:30 CSM Ploiesti-CSM Cetate Devatrans-DigiSport

Arbitri: A.Draganescu(GJ)/A.Eremia(GJ)

Comentarii

comentariu

About the Author

-