Published On: Soare, Noi 23rd, 2014

FOTO EXCLUSIV PNL, fara Nazare, la masa cu PSD: Intalnire Boboc, Varga, Simionescu, Tudose, Rotaru si Mija

Share This
Tags

EXCLUSIV INFOBRAILA

psd si pnl intalnire scuar  (3)Liderii PNL si PSD s-au intalnit duminica dimineata, in jurul orei 11.00, intr-un restaurant din centrul Brailei.

Primarul Aurel Simionescu – prim-vicepresedinte PSD Braila, deputatul PSD Mihai Tudose si senatorul PSD Ion Rotaru au stat la aceeasi masa cu liderul PNL Braila, senatorul Catalin Boboc, dar si cu deputatul liberal Vasile Varga, discutand, conform informatiilor obtinute de Infobraila, despre situatia de la Consiliul Judetean, aflat in blocaj dupa suspendarea din functia de presedinte CJ a lui Gheorghe Bunea Stancu.

In prezent, sefia interimara a CJ Braila apartine PNL, insa majoritatea din Consiliu este formata din PSD si UNPR. De asemenea, viceprimarul municipiului Braila, liberalul Alexandru Danaila, si-a pastrat functia, desi liderul PSD Aurel Simionescu a mentionat ca se va lua in discutie demiterea acestuia dupa alegerile prezidentiale.

psd si pnl intalnire scuar  (1)

De precizat este faptul ca la intrevedere nu a participat si deputatul ex-PDL Alexandru Nazare, in prezent co-presedinte PNL Braila, care atunci cand a aflat de la redactorii Infobraila despre situatie s-a aratat surprins: "Ce sa comentez? Nu stiam nimic despre o astfel de intalnire. Acum am aflat, am aflat de la dumneavoastra." REACTIA LUI NAZARE AICI!

psd si pnl intalnire scuar  (6)Contactati telefonic, atat deputatul social-democrat Mihai Tudose, cat si liberalul Catalin Boboc, au recunoscut ca a avut loc o intalnire PSD-PNL, insa ambii au relatat diferit situatia.

psd si pnl intalnire scuar  (7)Boboc a precizat pentru Infobraila ca desi se discuta despre o intrevedere intre liderii celor doua formatiuni politice, data acesteia nu era stabilita: "Nu era o intalnire oficiala. Eu si domnul deputat Varga eram in restaurant, iar ei au venit peste noi. Ramasese sa vedem cum facem ca sa ne intalnim cu totii, insa au venit unde eram noi. Am discutat cateva minute, insa eu imi mentin punctul de vedere cu privire la dizolvarea CJ".

In schimb, deputatul Mihai Tudose, vicepresedintele PSD Braila, a declarat pentru Infobraila ca intalnirea a avut ca subiect "functionarea Consiliului Judetean, in sensul deblocarii situatiei existente": "E o situatie de normalitate. A fost o intalnire legata de CJ. Am ajuns la concluzia ca trebuie gasita o solutie. Consiliul Judetean nu este nici a lui Ionel Avram de la PSD, nici a lui Ovidiu Nechita de la PNL, acolo se manifesta niste reprezentanti ai partidelor noastre."

Primarul Aurel Simionescu si cei doi parlamentari PSD au discutat mai bine de 25 de minute cu liderii PNL Catalin Boboc si Vasile Varga. 

psd si pnl intalnire scuar  (4)In restaurant, alaturi de liberali, se afla si fostul consilier judetean Gabriel Monu Musceleanu, actualmente presedinte al organizatiei judetene PP-DD. Musceleanu declarase in luna octombrie ca se pregateste sa revina in Consiliul Judetean, dupa ce in martie 2014 acesta a fost exclus din Consiliu, contestand decizia in instanta.

Totodata, un alt oaspete de seama sosit in restaurantul unde se aflau liderii PSD si PNL a fost vicepresedintele suspendat al Consiliului Judetean, PSD-istul Florin Mija, inculpat alaturi de Bunea Stancu in dosarul pentru care au fost trimisi in judecata de DNA la inceputul lunii octombrie 2014. Mija a iesit din local, in acelasi timp cu Simionescu, Tudose, Rotaru si Musceleanu, in jurul orei 12.10.

La 15 minute dupa PSD-isti, a parasit restaurantul si deputatul PNL Vasile Varga, iar in jurul orei 13:25 a plecat si liderul PNL Braila, senatorul Catalin Boboc.

Primarul Aurel Simionescu si deputatul PNL Vasile Varga nu au putut fi contactati pentru a face declaratii pe marginea acestui subiect.

Catalin IORDACHE & Alin CRISTEA

Comentarii

comentariu

About the Author