Published On: mar, Noi 25th, 2014

EXCLUSIV Primar Ianca (PSD): Sa ne fereasca Dumnezeu sa ajunga Rizea presedinte la partid! Sa fim seriosi!

Share This
Tags

primar chiritaSocial-democratul Fanel Chirita, primul orasului Ianca - al doilea cel mai mare oras al judetului Braila dupa resedinta, a declarat pentru Infobraila, in legatura cu situatia din interiorul organizatiei judetene PSD, ca "totul trebuie sa intre pe un fagas normal".

Edilul a mai subliniat ca trebuie respectat statutul partidului, insa precizand ca nu trebuie neglijat faptul ca liderul de jure al PSD, Gheorghe Bunea Stancu, este impiedicat de o hotarare judecatoreasca sa-si exercite functia de conducere.

"Clar ca trebuie respectat statutul partidului, de 15 ani sunt in partid si nu pot gandi altfel. Insa avem o situatie in care domnul Stancu nu poate sa faca ce trebuie sa faca un presedinte de partid, iar din punctul acesta de vedere totul trebuie sa intre pe un fagas normal. O sa avem alegeri pentru presedintele CJ si trebuie sa avem un lider care sa ne conduca", ne-a spus Chirita.

Intrebat pe cine vede la conducerea partidului in locul lui Bunea Stancu, Chirita nu a dorit sa ne ofere un raspuns clar, spunand ca "se va decide la alegeri". Totusi, social-democratul s-a aratat impotriva unei candidaturi a deputatului Cristian Rizea la sefia PSD, fiind extrem de categoric in acest sens: "Rizea face declaratii, dar trebuie sa fim seriosi! V-am zis ca sunt de 15 ani in partid, sa fim seriosi. Eu nu cred nimic din ce spune domnul Rizea. Sa ne fereasca Dumnezeu sa ajunga Rizea presedinte la partid." 

Recent, deputatul PSD Cristian Rizea i-a criticat in termeni extrem de duri pe liderii PSD Braila care isi doresc inlaturarea lui Gheorghe Bunea Stancu de la presedintia partidului. Declaratiile au fost facute pentru Ziarul Obiectiv. 

Alin CRISTEA

Comentarii

comentariu

About the Author