Published On: mie, Noi 12th, 2014

EXCLUSIV Dialog cu microfonul inchis intre capii judetului: Avram (PSD) si Nechita (PNL)

Share This
Tags

Avram si Nechita

Ionel Avram, liderul consilierilor judeteni PSD, si liberalul Ovidiu Nechita, vicepresedintele CJ care exercita atributiile presedintelui suspendat Bunea Stancu, au purtat un dialog mai mult decat spumos in timpul sedintei extraordinare a Consiliului. Dialogul a avut loc cu microfoanele inchise.

De la suspendarea din functie a lui Gheorghe Bunea Stancu si pana astazi, cei doi consilieri judeteni au avut nenumarate dialoguri publice, in cadrul sedintelor CJ, in care se atacau, ironizandu-se sau chiar acuzandu-se de fapte grave. Avram a fost ales chiar si presedinte interimar al CJ, insa doar pentru cateva zile, prefectul contestand in instanta hotararea consilierilor din majoritatea formata in jurul PSD si astfel Nechita revenind la carma judetului.

In sedinta extraordinara a CJ din data de 12 noiembrie, majoritatea formata in jurul PSD a votat alaturi de consilierii judeteni ACL pentru prelungirea mandatului de presedinte interimar al liberalului Ovidiu Nechita, insa pana pe data 27 noiembrie sau pana cand masurile restrictive impuse de Curtea de Apel Galati lui Bunea Stancu vor fi ridicate (n.r interdictia de a se deplasa la sediul CJ sau de a-si exercita atributiile de sef al Consiliului).

Dialog cu microfoanele inchise intre Ionel Avram (PSD) si Ovidiu Nechita (PNL):

Avram: Pana acum avem destule motive de indoiala ca o sa convocati sedinta ordinara! (n.r. in lunile octombrie si noiembrie nu a fost convocata o sedinta ordinara a CJ, ci doar sedinte extraordinare)

Nechita: Vad ca nu aveti, ca ma alegeti mereu presedinte. Aveti mana buna! Aveti mana buna! Ce m-as fi facut eu fara dumneavoastra? Fara dumnevoastra n-aveam nicio sansa! 

Avram: Dar v-ati pus intrebarea ca presedintele (n.r. Gheorghe Bunea Stancu) s-ar putea intoarce?

Nechita: Mai credeti in minuni? Eu am invatat istorie doar la scoala.

Avram: Poate stii mai multe!

 

Alin CRISTEA

Comentarii

comentariu

About the Author