Published On: mar, Noi 25th, 2014

Elevii de la Economic, Arte si Vespasian Lungu, sustin joi un spectacol de muzica si poezie – “Muzica lumii intre sunet si suflet”

Share This
Tags

afis27novJoi, 27 noiembrie 2014, ora 13.30, Muzeul Brailei din Piata Traian nr. 3 este gazda unui spectacol de muzica si poezie, organizat de Colegiul Economic „Ion Ghica” Braila, in colaborare cu Liceul de Arte „Hariclea Darclée” Braila si Scoala Populara de Arte „Vespasian Lungu” Braila. Activitatea face parte din proiectul educational Muzica lumii intre sunet si suflet, tema acestei etape fiind Canto clasic sau cantecul ingerilor.

Elevii claselor a IX-a A si a XII-a C de la Colegiul Economic „Ion Ghica” Braila, Adrian Rusu, Marina Drenea, Georgiana Dasca, Madalina Dunose, Iulia Chituta, Sorina Turcu, Diana Anghelescu, Andra Mengu, Andreea Șerban vor sustine un recital de versuri din lirica poetului Marin Sorescu

Elevii de la Liceul de Arte „Hariclea Darclée” Braila vor sustine un recital de canto clasic. Cei prezenti ii vor putea urmari pe  Carmen-Iulia Florea-Adamita, profesor:„Aria Gildei” din opera „Rigoletto” de Giussepe Verdi; „Aria Julietei” din opera „Romeo si Julieta” de Charles Gounod; „Aria clopoteilor” din opera „Lakme” de Leo Delibes, Leca Iulian, elev, clasa a XII-a: „Pastorello d’un povero armento” de G. F. Haendel,  Mircia Andreea, eleva, clasa a XII-a „Aria Despinei” din opera „Cosi fan Tutte” de W. A. Mozart, Mircia Andreea si Leca Iulian Duet: cantoneta napolitana „Santa Lucia Luntana”, Belciugan Andreea, eleva, clasa a IX-a – Aria „Maman, dites moi” de Jean Baptiste Werkerline; Aria „Se tu m’ami” de Giovanni Battista Pergolesi.

Elevii de la Scoala Populara de Arte „Vespasian Lungu” Braila vor sustine si eu un recital de canto clasic astfel pe scena va urca Mocanu Cristina, anul I; profesor indrumator: Mariana Iordache – Marmotte de L. V. Beethoven, Affanni del pensier de G.F. Händel.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

-