Published On: mie, Noi 26th, 2014

Doi copii de 11 si 14 ani au spart un cafe-bar, in miez de noapte, de unde au furat tigari si jucarii

Share This
Tags

politist catuse-borsecDoi minori din Urleasca, comuna Traian sunt cercetati pentru furt dupa ce au sustras mai multe bunuri dintr-un cafe-bar, paguba fiind de peste 2000 de lei.

Marti, 25 noiembrie in jurul orelor 8:30, C.Neculai, din localitatea Urleasca, a sesizat la Postul de Politie Comunal Traian faptul ca, in noaptea anterioara, persoane necunoscute au patruns prin efractie in cafe-bar si magazin, de unde au sustras mai multe bunuri.

De asemenea, la orele 8:45, D.Monica, din aceeasi localitate, administrator al unei societati comerciale din Urleasca, a sesizat la postul de politie comunal faptul ca, in noaptea anterioara, persoane necunoscute au patruns prin efractie in cafe-bar si au sustras mai multe bunuri.

 Politistii au efectuat cercetari si investigatii in teren si au stabilit ca minorii S.I. in varsat de 14 ani si V.F. de 11 ani, ambii din satul Urleasca, comuna Traian, sunt banuiti ca ar fi comis cele doua furturi.

Prejudiciul cauzat, constand in bauturi alcoolice si energizante, dulciuri, produse alimentare si nonalimentare, tigari, jucarii si doua aparate foto, in valoare totala de 2.350 de lei, a fost recuperat partial de la domiciliile celor doi minori.

In cauza s-a intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat si se continua cercetarile pentru stabilirea intregii activitati infractionale a minorilor.     

Comentarii

comentariu

About the Author

-