Published On: mie, Noi 19th, 2014

Deputatul Rizea, viteaz dupa razboi: Anumite strategii ale PSD au fost defectuoase. Au dat-o de gard. Doamna Firea m-a jignit, mi-a dat un sms

Share This
Tags

Ponta si RizeaDeputatul PSD de Braila, Cristian Rizea, a lansat un atac extrem de dur la adresa social-democratilor care au facut parte din staff-ul de campanie al lui Victor Ponta, precizand la Realitatea TV ca Gabriela Vranceanu Firea, purtatorul de cuvant al campaniei lui Ponta, i-a dat un sms prin care l-a jignit. Rizea a mai spus ca Klaus Iohannis nu trebuia atacat cu faptul ca nu are copii, afirmand ca el si sotia sa au trecut printr-o astfel de situatie.

"Mi se pare o greseala de comunicare sa spui de cineva ca nu are copii, sa nu coboram dezbaterea politica asa de jos. Eu si sotia mea am trecut prin asta. Nu trebuia atacat asa Klaus Iohannis. Gabriela Vranceanu Firea ar trebui sa-si ceara scuze fata de miile de cupluri de romani care nu au copii. E o jignire si la adresa lui Ion Iliescu. Doamna Firea mi-a dat un sms, m-a jignit, intrebandu-ma ce jocuri fac eu pentru Victor Ponta. Sunt un soldat disciplinat al partidului si nu accept jigniri", a precizat Rizea la Realitatea TV.

Rizea a criticat si strategia lui Victor Ponta in campania electorala, subliniind faptul ca "cineva" l-ar fi pus in dificultate pe candidatul PSD. De asemenea, deputatul a facut referire si la actuala conducere a PSD Diaspora, organizatia pe care acesta a condus-o pana in 2012: "Din punctul meu de vedere anumite strategii au fost defectuoase. Nu sunt vreun expert, un sociolog. De 15 ani sunt in PSD, cineva la-a pus in dificultate la un moment dat, o informare proasta a unor stari de fapt, a unor situatii, a unor atacuri. (…) Au dat-o de gard. Dupa mine a preluat altcineva presedinte PSD Diaspora. Ei sa iasa si sa faca gestul de onoare pe are eu l-am facut in 2012, sa-si dea demisia de onoare."

Comentarii

comentariu

About the Author