Published On: mie, Noi 26th, 2014

DECLARATIE SOCANTA a unui celebru fotbalist: “La Braila sclavagismul e in floare. Presedintele se crede Berlsuconi”

Share This
Tags

alin bucuroiuUnul dintre cei mai promitatori fotbalisti ai Romaniei a hotarat sa se retraga la doar 23 de ani, spunand ca este scarbit de lucrurile pe care le-a vazut in fotbalul romanesc.

Alin Bucuroiu a ajuns la Braila in anul 2012, fiind sub comanda antrenorului Ion Viorel. Portarul a fost imprumutat la echipa de pe malul Dunarii, venind de la Udinese.

Cu toate ca nu a stat mult la Braila, Bucuroiu a plecat dezamagit de la echipa condusa de Vioara.

La doi ani de la plecare, portarul a anuntat ca se retrage din activitate la doar 23 de ani, perioada neagra petrecuta la Braila fiind una din cauzele care l-au facut pe fotbalist sa ia aceasta decizie.

El a dezvaluit, pentru Fanatik, mai multe episoade petrecute la Braila, tratamentul umilitor al antrenorului, dar si un posibil blat in meciul cu Viitorul lui Gheorghe Hagi.

Atunci, CF Braila a pierdut la limita meciul de la malul marii, 2-1. Portarul de la Braila dezvaluie faptul ca in acel meci fundasii antrenati de Ion Viorel au scapat intentionat oamenii din marcaj.

"La Braila sclavagismul e in floare. Presedintele se crede Berlusconi, iar salariile sunt maxim 1.500 de lei. Lei, nu euro! Plus ca restantele financiare erau de cateva luni. Antrenorul ne injura, ne trata de parca eram ultimii oameni. Numai la un singur meci atitudinea lui s-a schimbat radical, la meciul cu Viitorul. Insa nu pot sa dovedesc. Nu ai cum sa aduci probe cand e vorba de faptul ca fundasii scapa intentionat oamenii din marcaj, ca atacantii nu vor, nu ca nu pot, sa inscrie, ca toate centrarile sunt total gresite. Iar la finalul partidei, antrenorul nu ne-a transmis nimic negativ, chiar ne-a felicitat! Am inteles dupa aceea ca Hagi si antrenorul erau prieteni si cum Viitorul avea nevoie de o victorie sa promoveze, a promovat. Dar ma repet, nu am probe sa spun ca Gica Hagi a propus ceva", a declarat acesta.

De-a lungul carierei Alin Bucuroiu a evoluat la Udinese, Alessandria, CF Braila, Siena si CS Otopeni. Dupa retragerea din activitate, Bucuroiu s-a dedicat afacerilor, avand o sala de fitness la Ramnicu Valcea.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

-