Published On: mar, Noi 25th, 2014

CUPA EHF. HC Dunarea le va intalni in optimi pe Leoaicele Frantei: Vicecampioana Issy Paris

Share This
Tags

ISSY PasirHC Dunarea Braila si-a aflat astazi adversarul din optimile Cupei EHF. Conform tragerii la sorti de marti, 25 noiembrie, elevele Alexandrinei Soare vor intalni vicecampioana Frantei Issy Paris.

Finalista in Cupa Cupelor in sezonul 2012- 2013, dar si in Challenge Cup sezonul trecut, Issy Paris a avut de-a lungul timpului jucatoare importante ca Mayssa Pessoa sau Allison Pineau.

HC Dunarea a facut parte din urna a doua valorica unde au mai fost repartizate echipele Holstebro din Danemarca, Gran Canaria din Spania, Bayer Leverkusen din Germania, Dunajvarosi din Ungaria, Astrakhanochka din Rusia, H65 Hoors din Suedia si Muratpasa Belediye din Turcia.

Dunarea Braila va disputa primul meci din optimile Cupei EHF in deplasare in Franta, partida urmand sa aiba loc la inceputul anului 2015.

Vicecampioana Romaniei, Corona Brasov a facut parte din urna capilor de serii si putea fi adversarul brailencelor din optimile Cupei EHF, insa conform tragerii la sorti echipa de sub Tampa va intalni Astrakhanochka din Rusia

Corona Brasov a fost repartizata in urna capilor de serie alaturi de Ejsberg din Danemarca, Bera Bera din Spania, Issy Paris din Franta, Buxtehuder din Germania, ERD din Ungaria, Lada Togliati si Rostov Don, ambele din Rusia.

HCM Roman va intalni in optimile Cupei Cupelor FC Midtjylland, seimifinalista din Liga Campionilor din sezonul trecut.

CUPA EHF – OPTIMI

TSV Bayer 04 Leverkusen -  Buxtehuder SV;

H 65 Höörs Handbollsklub – Esbjerg;

Rostov-Don – Dunaujvaros;

ERD HC – Gran Canaria;

Astrakhanochka – Corona Brasov;

Holstebro – Lada;

Bera Bera – Muratpasa;

Issy Paris Hand – Dunarea Braila.

Comentarii

comentariu

About the Author

-