Published On: sâm, Noi 15th, 2014

CSM Bucuresti a facut instructie cu HC Dunarea. Brailencele incheie turul LN pe locul 5

Share This
Tags

hc dunarea csm bucuresti copyHC Dunarea a disputat sambata, de la orele 11.00, ultimul meci din turul Ligii Nationale in compania unei echipe pretendente la titlu si anume CSM Bucuresti.

Cu un lot mult mai valoros, cu jucatoare importante din handbalul mondial, CSM Bucuresti a dictate ritmul partidei, conducand chiar si la 12 goluri.

Cu o prima repriza slaba, elevele Alexandrinei Soare s-au vazut conduse la pauza cu 7 goluri, 20-13.

In partea a doua a meciului HC Dunarea a demonstrat pentru cateva minute ca se poate lupta in semicerc cu CSM Bucuresti. Jucatoarele antrenate de Alexandrina Soare au marcat de 4 ori consecutiv in timp ce vedetele de la echipa gazda nu mai gaseau drumul spre poarta aparata de Dobre, 20-17.

A urmat o cadere drastica in jocul brailencelor acestea neavand solutii pe faza de atac in timp ce apararea era din ce in ce mai slaba, HC Dunarea fiind condusa chiar si la 12 goluri.

CSM Bucuresti a demonstrat inca odata ca este una dintre echipele cele mai puternice din campionatul intern in timp ce Dunarea Braila a aratat faptul ca nu s-a dus in capitala precum mielul la taiere si a luptat atata cat au putut. Dupa 60 de minute de joc HC Dunarea s-a recunoscut invinsa, scor final 35-26.

O bucurie atat pentru echipa braileana cat si pentru nationala Romaniei a fost evolutia buna a Gabrielei Perianu care a marcat 9 goluri in poarta Bucurestiului.
Astfel, Dunarea incheie turul Ligii Nationale cu o infrangere, ocupand dupa 13 etape locul 5 in clasament cu un total de 21 de puncte.

Weekend european in Polivalenta

Alavarium Love TilesSambata si duminica, 22-23 noiembrie, HC Dunarea Braila disputa meciurile din Cupa EHF in compania echipei Alavarium.

Echipa din Portugalia a evoluat in sezonul 2011-2012 in Challenge iar in sezonul trecut in round 3 din Cupa EHF a intalnit TSV Bayer fiind eliminata din competitia europeana.

Brailencele au scapat in debutul competitie de formatii puternice ca Rostov, Holstebro sau Team Esbjerg.

Meciurile cu Alavarium sunt programate de la orele 11.00.

Comentarii

comentariu

About the Author

-