Published On: mie, Noi 19th, 2014

Cod GALBEN de ploi la Braila. La munte ninge

Share This
Tags

cod galben brailaAdministratia Nationala de Meteorologie a emis cod galben de ploi in judetul Braila. ANH a dat doua atentionari, miercuri dimineata cod galben de ploi, ninsori si intensificari ale vantului, valabile de miercuri de la ora 18.00 pana vineri la ora 12.00. Va ploua, in unele zone vor fi lapovita si ninsoare, iar vantul va atinge la rafala viteze de peste 55 de kilometri pe ora.

De miercuri de la ora 18.00 pana joi la ora 06.00 va ploua in jumatatea de est a tarii, iar in Dobrogea, Baragan si in estul si sudul Moldovei cantitatile de apa vor depasi local 25 l/mp si izolat 40…50 l/mp.

In a doua parte a noptii, in grupele nordice ale Carpatilor Orientali si zonele deluroase aferente precipitatiile vor fi predominant sub forma de lapovita si ninsoare.

Incepand de joi de la ora 06.00 pana vineri la ora 12.00 in Carpatii Orientali si Meridionali si in zonele deluroase aferente  vor  predomina ninsorile si local se va depune strat de zapada.

In Moldova va ploua abundent in cursul zilei de joi, 20 noiembrie cand local se vor cumula peste 25 l/mp si izolat  40…50 l/mp, apoi precipitatiile vor deveni mixte si vor slabi in intensitate.

Vantul va prezenta intensificari temporare in cea mai mare parte a tarii, dar cu viteze mai mari in regiunile estice unde vor fi rafale de peste 55 km/h, iar pe crestele montane va sufla cu 70…80 km/h, viscolind temporar ninsoarea.

Comentarii

comentariu

About the Author

-