Published On: lun, Noi 24th, 2014

Campionul din ring! Braileanul Marian Pita detinatorul Centurii de Aur

Share This
Tags

marian pita centura de aurCea de a 39-e editie a turneului international de box ”Centura de Aur – Nicolae Lincas" s-a desfasurat in weekend la Chiajna competitia avand printre laureati si doi pugilisti romani. Ovidiu Berceanu la 49 kg si braileanul Marian Pita la 69 kg s-au impus la categoriile lor de greutate, dupa victorii muncite in meciurile finale. Berceanu l-a invins la puncte pe ucraineanul Dmitro Zamolayev, iar Marian Pita a trecut in meciul pentru aur de un alt ucrainean, Yaroslav Samofalov.

Intr-unul dintre cele mai spectaculoase meciuri ale galei finale, braileanul Marian Pița s-a impus clar, in fața unui adversar, ucraineanul Iaroslav Samofalov, de bun nivel tehnic. Pugilistul de la CSM Braila a fost mai hotarat in lovituri, mai insistent in atac, intampinandu-si adversarul cu regularitate cu precise directe de stanga, dublate, dupa scaderi de nivel de efect, de crosee de dreapta.

La editia cu numarul 39 a turneului international Centura de Aur Romania au participat pugilisti din 12 tari, Romania fiind reprezentata de 15 sportivi.

Castigatorii Centurii de Aur, editia 2014

Categoria 49 kg: Ovidiu Berceanu – CSM Resita, Romania

Categoria 52 kg: Alexandru Riscan – Republica Moldova

Categoria 56 kg: Iuri Shestak – Ucraina

Categoria 60 kg: Joseph Cordina – Tara Galilor

Categoria 64 kg: Dmitrii Galagot – Republica Moldova

Categoria 69 kg: Marian Pita – CSM Braila, Romania

Categoria 75 kg: Antony Fowler – Anglia

Categoria 81 kg: Petru Ciobanu- Republica Moldova

Categoria 91 kg: Gevorg Manukian – Ucraina

Categoria +91 kg: Clarke Frazer – Anglia

Comentarii

comentariu

About the Author

-