Published On: joi, Noi 6th, 2014

Campania de sterilizare continua. Brailenii sunt asteptati cu patrupezii la veterinar. De la 1 ianuarie incep sanctiunile

Share This
Tags

afis catelusi novAutoritatile locale continua campania gratuita de sterilizare si microcipare a cainilor. Aceasta campanie se adreseaza proprietarilor de caini de rasa comuna, dar si persoanelor care doresc sa preia din strada caini pe care sa-i adopte in timpul evenimentului. Participantii vor beneficia de sterilizarea, microciparea si inregistrarea cainilor de rasa comuna in Registrul de evidenta a cainilor cu stapan.

Punctul de sterilizare este amenajat in incinta Caminului Cultural din cartierul Nedelcu Chercea, str. Comuna din Paris nr. 97, iar programul de lucru este intre orele 9.00 – 20.00.

Echipa medicala este asigurata de catre Asociatie Dog Rescue Romanian si este formata din medici de libera practica, asistenti, tehnicieni.

Edilul sef, Aurel Simionescu a precizat faptul ca de la 1 ianuarie vor incepe sanctiunile si a facut un apel catre braileni sa vina si sa-si sterilizeze cainii.

"Vom avea campanie de sterilizare, sambata, in Chercea. Rugamintea mea la cetateni este ca sa mearga cat mai multi cu cainii la sterilizat. Vom mai face inca o campanie in aceasta luna si in decembrie, numai sa ne permita si vremea. Eu atentionez ca se face 1 ianuarie si de atunci aveam deja sanctiuni", a precizat primarul.

Proprietarii cainilor vor declara numele si prenumele, adresa, telefon, numarul cainilor pe care ii aduce la sterilizat din care , femele si masculi.

Aceste informatii sunt inregistrate in registru de evidenta si se completeaza la secretariat si apoi la punctul de sterilizare.

Fiecarei persoane i se comunica: numarul de inregistrare, obligativitatea proprietarului cainelui de a avea actul de identitate si o copie xerox (document necesar inregistrarii in RECS), recomandarea medicilor de a nu hrani cainele cu cel putin 12 ore inainte de interventie precum si necesitatea pregatirii si asigurarii unui spatiu necesar post operator.

Orice persoana fizica sau juridica care doreste sa sustina financiar sau material evenimentul poate comunica organizatorilor acest lucru.

Sunt asteptati voluntarii in vederea pregatirii si supravegherii cainilor in spatiul post operator.

Comentarii

comentariu

About the Author

-