Published On: vin, Noi 28th, 2014

Boboc (PNL), mesaj catre primar: Domnule Simionescu, va stiu om serios! Nu va face bine sa ii luati apararea lui Stancu

Share This
Tags

Boboc (9)Senatorul Catalin Boboc, co-presedinte PNL Braila, a declarat, vineri, intr-o conferinta de presa ca a fost surpins de faptul ca primarul Aurel Simionescu, prim-vicepresedintele PSD, i-a luat apararea fostului sef al Consiliului Judetean, Gheorghe Bunea Stancu. 

"Vreau sa imi exprim surpinderea despre o pozitie a unui om despre care aveam o alta parere si anume domnul Simionescu. Cu surprindere l-am auzit nefacand altceva decat aparandu-l pe Stancu. Am auzit ca inventa tot felul de proceduri: sa ii luam lui Stancu din salariu, sa ii dam un avertisment lui Stancu", a spus Boboc.

Totodata, liberalul a tinut sa ii transmita edilului si un mesaj direct prin intermediul presei: "Domnule Simionescu, va stiu om serios! Sunt convins ca nu v-ati schimbat. Nu putem rostogoli, nu putem sa ne ascundem de evidente. Lucrurile sunt clare si nici dumneavoastra nu va face bine sa ii luati apararea lui Stancu."

Declaratiile liderului PNL vin dupa ce primarul Simionescu a declarat inainte ca prefectul sa emita ordinul de revocare din functia de presedinte CJ a lui Bunea Stancu ca trebuie studiata legea, Stancu putand fi sanctionat si prin alte modalitati decat revocarea.

Comentarii

comentariu

About the Author