Published On: Soare, Noi 23rd, 2014

Boboc (PNL): In CJ exista majoritatea lui Stancu. PNL nu mai joaca de mult in filmul asta!

Share This
Tags

Catalin BobocSenatorul Catalin Boboc, co-presedinte PNL Braila, a declarat, duminica, in ziua in care Infobraila a publicat informatia ca a avut loc o intalnire intre liderii PNL si cei ai PSD, ca "in cadrul Consiliului Judetean exista o majoritate formata prin tot felul de tertipuri", pe care o numeste "majoritatea lui Stancu".

"Unii din majoritatea lui Stancu primesc in plic mutarile, altii au profitat de Ordonanta lui Dragnea, pentru a schimba repede barca sperand ca asa se vor apropia de putere. Aceasta configuratie nu mai are nici o legatura cu votul oamenilor din 2012. PSD-ul incearca sa tot reinvie, cu fiecare ocazie, USL-ul lansand tot felul de mesaje in speranta ca mai pot pacali cativa naivi. (…) Noi nu mai jucam de mult in filmul asta", a precizat Boboc.

Liderul liberalilor a mai adaugat faptul ca "PNL Braila nu mai poate repeta greselile", facand referire la alianta cu social-democratii, si ca PSD, "bantuit fiind de fantome, nu poate participa la asezarea Brailei pe un drum normal".

Comentarii

comentariu

About the Author