Published On: lun, Noi 17th, 2014

Boboc, multumiri pentru “colegii si primarii din PNL”: Simt o mare obligatie asupra mea. Foarte curand ne vom lua Braila inapoi

Share This
Tags

boboc1Senatorul Catalin Boboc, co-presedinte al PNL Braila, a declarat luni, in cadrul unei conferinte de presa, ca votul brailenilor reprezinta un semnal care il obliga sa castige increderea electoratului de Dreapta. Reamintim faptul ca Iohannis a obtinut 45% din voturile brailenilor.

"Vreau sa le multumesc brailenilor pentru semnalul care l-au dat acum. Iata ca si la Braila un numar foarte mare de oameni au votat un candidat de Dreapta, desi toata lumea spune despre noi ca suntem un fief rosu. Eu unul simt o mare presiune si o mare obligatie din momentul acesta asupra mea. La Braila este un important bazin electoral pentru partidele de dreapta. E obligatia noastra sa reusim sa castigam increderea acestor oameni si cu siguranta asa cum ieri ne-am castigat tara, foarte curand ne vom lua si Braila inapoi", a spus Boboc.

Liderul liberailor braileni le-a multumit "colegilor si primarilor" din PNL pentru implicare, adaugand ca nu o sa mai vorbeasca despre PDL sau ACL, ci de noul PNL.

Comentarii

comentariu

About the Author