Published On: vin, Noi 28th, 2014

Boboc, despre conflictele din PNL: Sa construim, nu sa ne aratam muschii! Iesiri din decor pe care le pun pe seama lipsei de comunicare

Share This
Tags

boboc1Co-presedintele PNL Braila, senatorul Catalin Boboc, a declarat, vineri, in cadrul unei conferinte de presa, ca maine (n.r. sambata), va avea loc o intalnire la nivelul partidului, in care se va stabili un calendar "al tuturor pasilor" necesari pentru ca PNL sa fie o singura organizatie.

In ultima perioada, au existat divergente publice intre liberalii braileni, mai precis intre cei care provin din PDL si cei din PNL, acestea culminand cu un conflict violent, in timpul campaniei electorale, intre consilierul local PDL Simona Draghincescu si directorul Directiei Pietelor, PNL-istul Costel Balan. 

"Vom avea o intalnire, se va stabili un calendar. Calendarul se intocmeste cu scopul ca la finalul tuturor acelor pasi sa ajungem sa fim o singura organizatie care sa avem acelasi punct de vedere, aceleasi actiuni politice. Eu am spus cum vad lucrurile, am sa o spun si colegilor, nu vreau sa dau niciun avertisment nimanui prin presa, vreau sa lamurim tot ce e de lamurit, daca avem lucruri de lamurit", a precizat Boboc.

Liderul PNL a mai adaugat faptul ca este important ca in partid sa se construiasca, catalogand divergentele din trecut ca "iesiri din decor": "E important sa ne apucam sa construim cate ceva, sa pornim la treaba, nu sa ne aratam muschii. Mai sunt iesiri din decor pe care vreau sa le pun pe seama lipsei de comunicare."

Comentarii

comentariu

About the Author