Published On: lun, Noi 17th, 2014

Boboc, avertisment dur: Voi accepta orice in noul PNL, dar nu marlania! Nu voi accepta ca unii dintre colegi sa-si dispute lucruri in public

Share This
Tags

Boboc (9)Senatorul Catalin Boboc, co-presedintele PNL Braila, le-a transimis atat liberalilor cat si democrat-liberalilor, luni, in cadrul unei conferinte de presa, ca in noul PNL va accepta orice, insa nu va accepta sub nicio forma marlania. 

"Vreau sa le transmit colegilor mei ca avem o sansa importanta si nu vreau sa o ratam. Sansa de a construi impreuna si de a plec de la lucrurile care ne unesc. Vreau sa ii rog pe colegii mei sa ia aminte la mesajul lui Iohannis: "Decat sa fiu marlan, mai bine pierd alegerile!". Vreau sa ii anunt pe colegii mei ca voi accepta orice, voi intelege orice, voi sprijini orice demers constructiv, dar nu voi accepta sub nicio forma marlania", a spus Boboc.

Liberalul a mai tinut sa adauge ca nu doar marlania nu va fi acceptata, ci si disputele in public intre membrii PNL. Declaratia lui Boboc vine dupa ce la sfarsitul saptamanii trecute, in campania electorala, a avut loc un incident intre consilierul local PDL Simona Draghincescu si directorul Directiei Pietelor, liberalul Costel Balan. 

Altercatie violenta intre doi lideri ACL Braila, in campanie: Consilierul local Simona Draghincescu si directorul DAPT Costel Balan

Comentarii

comentariu

About the Author