Published On: vin, Noi 21st, 2014

Autosenilata ARGO 8X8 pentru salvarea persoanelor izolate de nameti, prezentata in fata Primariei

Share This
Tags

ARGO 8X8Vineri, Inspectoratul pentru Situatii de Urgeanta "Dunarea Braila" a prezentata in fata Palatului Administrativ autosenilata ARGO 8X8 care este destinata pentru salvarea de persoane izolate de nameti.

Autosenilata ARGO 8X8 este destinata pentru salvarea de persoane, pacienti, din medii ostile vietii sau zone izolate mijloacelor de transport, pana la primul punct medical de urgenta, ambulanta sau spatiu special amenajat.

Ca si instalatii speciale, autosnilata are un sistem de tractare propiu, o platforma pentru transport autovehicul, o lama pentru zapada, un GPS si o instalatie de avertizare optic si acustic

Aceasta poate transporta pe teren 6 persoane (522 kg), apa 4 adulti (454 kg) sau un pacient pe targa si echipajul aferent.

Este propulsata de un motor (termic pe benzina) de 750cmc ce dezvolta o putere de 31cp si un motor ambarcatiune de 10cp si o autonomie de 8h.

Este capabila sa traverseze ape linistite. Are o greutate de 567 kg si poate atinge o viteza maxima de 30 km/h pe teren si 5 km/h in apa propulsata de motorul propiu si 15 km/h propulsata de motorul de ambarcatiune.

Comentarii

comentariu

About the Author

-