Published On: vin, Noi 14th, 2014

Altercatie violenta intre doi lideri ACL Braila, in campanie: Consilierul local Simona Draghincescu si directorul DAPT Costel Balan. Declaratiile celor doi sustinatori ai lui Iohannis

Share This
Tags

balan si draghincescuConflictul care mocnea in ACL Braila, intre democrat-liberali si liberali, dupa rezultatul obtinut in turul I al alegerilor prezidentiale si dupa acuzatiile de tradare venite din partea PDL, a degenerat. Consilierul local PDL Simona Draghincescu, fost candidat la Primaria Braila, si directorul Administratiei Pietelor si Targurilor, liberalul Costel Balan, vechi oponenti politici, au fost la un pas de a se lua la bataie, joi, in timpul campaniei electorale, pe o ulita a comunei Tichilesti.

Ambii sustinatori ai lui Iohannis au confirmat incidentul violent pentru Infobraila, afirmand insa ca vina pentru declansarea acestuia ii apartine celuilalt. Surse din cadrul PNL au declarat pentru Infobraila ca cei doi s-au intalnit pe o strada din comuna Tichilesti, moment in care Simona Draghincescu s-a napustit asupra lui Balan, vrand sa il traga de haine si amenintandu-l ca "ii da una in gura". Scena a fost descrisa si de jurnalistul Mihaela Dan pe blogul personal MDPress:

Simona Draghincescu: "Ce faci, mai infractorule? PSD-istule. Esti un infractor!"

Costel Balan: "Cu mine vorbesti? Vezi-ti, mai, de treaba!"

Draghincescu: "Pleaca dracului de infractor de aici, ca ai furat destul! Esti un prost, nu esti bun de nimic!"

Costel Balan"Este adevarat. A existat un incident ieri, in campanie, in comuna Tichilesti. Eram cu oameni de la PNL pe strada principala, a aparut doamna Draghincescu si a sarit la mine. Incidentul a fost starnit de ea. Nu se poate asa ceva. O sa dezvolt incidentul in interiorul partidului, chiar si la nivel national. Nu o iert pe doamna Draghincescu", a precizat liberalul Balan pentru Infobraila.

simona draghincescuDe cealalta parte, Simona Draghincescu, in afara faptului ca ne-a spus ca incidentul este real, a mai mentionat ca a fost "o mizerie" din partea directorului Pietelor, Costel Balan: "Cand de ani de zile, din alb face cineva negru, si spune despre mine lucruri neadevarate, atunci este foarte greu sa nu vezi niste evidente. Cum sa ii fi fost frica lui Balan de mine? Balan are 130 de kg, iar eu am 60 de kg."

Mai mult decat atat, Draghincescu a spus ca la inceputul campaniei ca a cerut PNL Braila ca in campania electorala, alaturi de ea, sa nu participe si directorul DAPT Costel Balan.

Alin CRISTEA

Comentarii

comentariu

About the Author