Published On: Soare, Noi 2nd, 2014

40% prezenta la vot in comuna Visani! Primar: “Nu ne bagam cu urna, ca o dam in altele! Avem 3 parastase, vine lumea dupa ce mananca”

Share This
Tags

Primaria VisaniDin cei 1980 de locuitori cu drept de vot ai comunei brailene Visani, aproximativ 600-700 de persoane au votat pana la ora 12.00. Din ultimele informatii se pare ca pana la ora 13.00 si-au exercitat dreptul constitutional 40% dintre alegatori.

La alegerile europarlamentare din anul acesta, in comuna s-a inregistrat o prezenta la vot de 70%. Primarul Caraman Neagu (PSD) spera ca va zdrobi ultimul record inregistrat.

"Erau si mai multi, dar nu sunt studentii. Mai sunt si cei imobilizati si nu ne bagam cu urna, ca o dam in altele. Ne trebuie aviz de la medicul de specialitate, asa ca lasam totul natural. Merge mult mai bine ca la europarlamentare, oricum. Avem aici in sat vreo 3 pomeni, parastase, si vine lumea dupa ce mananca. Merge bine!", a declarat pentru Infobraila edilul social-democrat.

Pana la ora 10.00, la nivelul judetului Braila a fost inregistrata o prezenta la urne de 7,82%, adica aproximativ 24.000 de braileni si-au exercitat dreptul constitutional. 304.902 de braileni sunt asteptati duminica la urne.

Comentarii

comentariu

About the Author