Published On: mie, Oct 22nd, 2014

VIDEO: Un artist brailean in colaborare cu rapperul Capeliy

Share This
Tags

Strict-braila rapStrict', pe numele sau real Razvan Sarivan, este domiciliat in Braila si a sustinut acum un an un scurt spectacol de zilele orasului Braila. Se pare ca tanarul nostru s-a pus serios pe treaba, lansand de curand o colaborare cu rapperul Capeliy.

Razvan este absolvent al Liceului de Arte "Hariclea Darclee", continuandu-si studiile la Facultatea de Filosofie a Universitatii Bucuresti.

Strict' activeaza in domeniul muzical din anul 2007 cand a si inceput sa inregistreze primele piese, facand parte din trupa Analizat. Acesta a lucrat in studiouri precum Oxygen Records, Brigada Cartier Records si altele, in prezent  activand alaturi de trupa Faptu' Rap. A colaborat cu diferiti artisti precum Neoficial, Cosy, Capeliy  si Smoke.

ceata_fum_bdaee7d8d9

Obiektiv Music Romania va prezinta un nou single semnat Capeliy, "Ceata si fum", o piesa rap cu influente soul. Compusa de Capeliy si orchestrata de Tarcka, piesa marcheaza revenirea lui Capeliy pe scena muzicala, dupa o perioada de pauza. Pentru aceasta melodie artistul a colaborat cu cantareata pop/rnb Emilly si rapperul Strict'.

Voci: Emilly, Capeliy, Strict'

Text : Capeliy, Strict'

Instrumental : Tarka, Capeliy

Voci aditionale: Emilly

Inregistrat in Diamond Records

Mixaj/ Masterizare: John Diamond

Artwork: Alex Hero

Comentarii

comentariu

About the Author

-