Published On: mar, Oct 28th, 2014

VIDEO Un adolescent din Braila a primit trei de “NU” la X Factor. Vezi ce s-a intamplat

Share This
Tags

Marian Toma X-factor (1)Voci bune, emotii puternice, momente amuzante si un juriu pe placul tuturor generatiilor, format din diva Delia, showmanul Horia si rock-starul Banica, au fost si de aceasta data ingredientele unei seri magice la Antena 1.

Voia buna si energia au fost punctele forte ale primului concurent al celui de-al saselea episod „X Factor”.

Marian Toma, concurentul din Braila a reusit sa se remarce doar cu miscarile scenice, care l-au determinat pe Horia sa ii ceara sfatul: „Auzi, am nevoie de ajutor, pregatesc si eu niste spectacole si coregrafii astia sunt cam invechiti”.

Marian Toma X-factor (2)"Imi palce sa ma implic in fiecare melodie sa arat ca traiesc acea melodie. Pe scena dansez, fac gesturi, incerc sa am propriile idei, propriile miscari, sa am stilul meu", a precizat braileanul inainte sa urce pe scena.

In varsta de doar 14 ani, Marian a fost sustinut din spatele scenei de parinti si de bunica acestuia. Elev in clasa a IX-a, tanarul brailean a incantat publicul cu melodia lui Bruno Mars – ”Billionaire” dar si cu stilul sau unic de dans.

"Te-am lasat sa-ti traiesti momentul de glorie. Esti simpatic foc, m-ai facut sa ma simt bine dar atat. Cu toata dragostea mea pentru tine raspunsul meu e nu", a precizat Banica.

Delia, mai sensibila din fire a recunoscut faptul ca tanarul brailean este foarte carismatic insa a fost pe langa cu ton toata piesa si a dat si ea tot un "nu".

Ultimul jurat, Horia Brenciu a consemnat faptul ca aceasta competitie este prea mare tanarul brailean.

Desi a destins atmosfera, pustiul nu a reusit sa treaca mai departe.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

-