Published On: lun, Oct 6th, 2014

VIDEO A recitat cu patos “Ce-ti doresc eu tie, dulce Romanie” si a cucerit o tara intreaga. O fetita din Braila, de numai 5 ani, a ajuns la Next Star

Share This
Tags

Denisa GrosuDenisa Grosu, o fetita de 5 ani, din Pitulati, judetul Braila, a ajuns direct la Next Star.

Denisa provine dintr-o familie fara posibilitati materiale, iar o data cu participarea la acest concurs a avut ocazia sa viziteze Bucurestiul pentru prima data fiind foarte incantata.

La mare nu a ajuns niciodata si crede ca aceasta arata precum Buzaul. Micuta viseaza sa devina ballerina, iar tot ce stie a invatat din carti. Toata copilaria a visat sa aiba o “papusa regina”, pe care a si primit-o cadou in cadrul emisiunii.

Aceasta este fetita din comuna braileana Scortaru Nou, care recita cu patima poezia “Ce-ti doresc eu tie, dulce Romanie!” scrisa de poetul Mihai Eminescu, cu care a cucerit tot internetul.

Cu acelasi talent si dezinvoltura, micuta a uimit membrii juriului si a aratat ca talentul poate fi invers proportional cu varsta.

Minunatul "pui de om" a recitat poezia la Serbarea de sfarsit de an scolar, care a avut loc in Caminul Cultural din localitate, in luna iunie a acestui an. Pasiunea cu care a recitat poezia, a fost una nemaintalnita pentru un copil de varsta ei.

Comentarii

comentariu

About the Author

-