Published On: vin, Oct 24th, 2014

Vicele CJ Ovidiu Nechita (PNL): Sub conducerea mea, in CJ, s-au savarsit fapte cu potential penal

Share This
Tags

Nechita (11)Vicepresedintele Consiliului Judetean, liberalul Ovidiu Nechita, a declarat ca, in perioada in care a detinut conducerea interimara a institutiei, mai multi functionari ai Consiliului, in frunte cu secretarul judetului Nicu Filote, au savarsit "fapte cu potential penal".

Intrebat daca a sesizat organelor competente aceasta situatie, facand plangere la Parchet, Nechita a spus ca nu a initiat un astfel de demers deoarece se afla in proces de documentare.

Functionarii acuzati de Nechita sunt, conform spuselor acestuia, altii decat cei 10 trimisi in judecata in dosarul in care Bunea Stancu este acuzat de abuz in serviciu si conflict de interese.

"Am sesizat fapte cu potential penal cat timp am fost sef interimar al Consiliului Judetean, savarsite de functionari publici. In momentul in care ma documentez sa vad care sunt caile pe care trebuie sa le urmez, in momentul respectiv vor fi cu siguranta depuse si plangeri penale. Functionari publici din CJ au savarsit faptele cu potential penal. Le studiez pentru ca trebuie sa fie documentate. Am de gand sa fac plangeri penale daca constat si sunt convins ca e penal, dupa ce vorbesc cu persoane de specialitate", a precizat Nechita, vineri, in cadrul unei conferinte de presa.

PNL-istul Nechita a ai adaugat faptul ca secretarul Consiliului Judetean, Nicu Filote, a savarasit de asemenea fapte cu potential penal, descriindu-l ironic ca fiind un functionar public "implicat": "Implicat la maxim. Hotararile pe care dumnealui le-a semnat sunt in instanta. E ok. E implicat."

Comentarii

comentariu

About the Author