Published On: joi, Oct 30th, 2014

Varga (PNL): Daca vine ninsoarea va fi o tragedie! As chema toate firmele de transport la CJ si le-as da contracte prin incredintare directa

Share This
Tags

vasile vargaDeputatul PNL Vasile Varga a declarat, joi, in cadrul emisiunii "Deschide Lumea" de la Realitatea TV Galati-Braila, ca in cazul in care va ninge, in urmatoarea perioada, in judetul Braila ''va fi o tragedie''.

Declaratia a fost facuta in contextul in care Consiliul Judetean a anuntat pe data de 21 octombrie ca a fost incheiat un contract de achizitii publice, prin licitatie deschisa, pentru deszapezire, insa abia pe 3 decembrie vor fi deschise ofertele.

Mai mult decat atat, deputatul liberal a mai spus ca daca ar fi in locul lui Ovidiu Nechita (PNL), vicepresedintele CJ Braila, ar chema "toate firmele de transport cu utilajele" la sediul Consiliului si le-ar incredinta in mod direct contractele de deszapezire.

''As apela chiar si la Armata daca am drumurile blocate", a mai adaugat PNL-istul.

Reamintim faptul ca presedintele suspendat al CJ, social-democratul Gheorghe Bunea Stancu, a fost trimis in judecata de Directia Nationala Anticoruptie Galati, fiind acuzat de abuz in serviciu si conflict de interese, pentru ca a atribuit ilicit prin incredintare directa contracte de deszapezire.

Comentarii

comentariu

About the Author